Rouwbegeleiding en stage: Angelique

Ik heb Angela leren kennen op de opleiding tot ervaringsdeskundige die ik heb gevolgd. Zij was gastdocent en verzorgde o.a. de lessen rouw en verlies, trauma en zingeving. Deze lessen heb ik als zeer waardevol ervaren. Ik heb zelf mijn zoontje verloren en had last van verlate rouw en PTSS. Ik heb daar EMDR voor gehad en deze lessen hebben mij laten zien dat dat geholpen heeft bij de verwerking van het overlijden van mijn zoon. Deze lessen en de manier waarop Angela deze lessen gaf hebben mij doen besluiten om mijn stage te gaan lopen bij Angela. Zij gaat op een hele warme, maar zeer deskundige manier om met het proces waar mensen doorheen gaan wanneer zij een verlies ervaren. Ik had dit graag zelf gehad op het moment dat ik mijn zoon had verloren. Iemand om mee te praten die niet persoonlijk bij je betrokken is en je in kan laten zien waar je in je proces zit. Waar gedrag vandaan komt en dat het niet raar is wat je doet en voelt (of juist niet doet/voelt). Iemand waarmee ik vrij kon praten.  Tijdens mijn stage heb ik ook vele persoonlijke gesprekken gehad met Angela over mijn eigen situatie, waardoor ik mijzelf en mijn keuzes beter ging leren begrijpen. Ik begrijp nu waar bepaald gedrag vandaan komt en hoe ik daar nu mee om kan gaan. Dat zag ik ook terug in haar werk. Ze maakt voor mensen inzichtelijk in welk proces ze zitten en waar, hoe daarmee om te gaan en het allerbelangrijkste is dat ze iedereen in hun waarde laat. Angela sluit aan waar jij zit op dat moment. Haar grootste kracht vind ik haar warme karakter, haar duidelijkheid en eerlijkheid. Ze doet wat ze zegt en ze zegt wat ze doet!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *