Ik ben bij Angela gekomen omdat het door alles wat ik meegemaakt en verloren heb er behoorlijk doorheen zat. Ik zocht naar iemand waar ik mee kon sparren. Iemand die mij niet ging vertellen hoe het zou moeten gaan maar zou kunnen gaan door een andere manier te vinden waarbij ik me beter zou voelen of liever gezegd meer mezelf zou kunnen worden waardoor ik beter voor mezelf zou kunnen zorgen en niet eeuwig in de cirkel zou blijven zitten van spanning, verdriet, boosheid en daardoor constant last te hebben van onmacht. Dit hele gegeven zorgde ervoor dat mijn (lichamelijke) pijn elke dag zo erg aanwezig was waardoor ik niet naar behoren kon functioneren. Dit wil niet zeggen dat ik geen geluk kende … Want dat was/is er zeker wel!!
Doordat Angela er was om mij te begeleiden in het rouwproces … en alles wat ik ervoor en erna heb meegemaakt. Zij is zo rustig en met heel veel respect omgegaan met alles wat ik heb doorstaan. Door het leren in het nu te leven en te leren omgaan met hetgeen wat ik heb meegemaakt is het me voor een groot gedeelte gelukt om met alle verlies om te gaan!!