Sinds het overlijden van mijn zoontje ondersteunt Angela me op hele fijne wijze. Ze sluit goed aan bij wat ik voel en wie ik ben. Daarnaast stelt ze prikkelende vragen op een hele respectvolle manier die me aan het denken zetten en helpen bij het vinden van mijn weg om te leren omgaan met een verdriet dat nooit weggaat. Ik voel me altijd erg op mijn gemak en heb het gevoel dat ik helemaal mezelf mag zijn. Wat me ook erg helpt, is de uitleg over hoe rouw werkt, wat Angela op hele toegankelijke wijze uitlegt, waardoor ik beter begrijp welk proces ik momenteel doormaak. En dat is een heftig proces waarbij goede ondersteuning erg belangrijk is. Ik ben ontzettend kritisch naar hulpverleners toe maar ik kan oprecht zeggen dat ieder gesprek met Angela me een stapje verder helpt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *